Uncategorized

Medlemsmøte mandag 3.10. kl 18

Møtet holdes i 20.etg Posthuset. Inngang fra 2.etg Oslo S (ved svingdør og Coop Prix). 1.etg er stengt pga ombygging. Alle medlemsmøtene til og med januar 2017 vil ha denne inngangen midlertidig. Underholdning ved Leif Blix. Tema: Melodier og livet til Evert Taube. Vi vil ta imot medlemmene( i 2.etg Oslo S)  fra kl 17 og […]

Neste møte er mandag 1.februar

På programmet står viser og allsang v/Bani, trekning av vandregevinsten for 2015 samt utdeling av merker til “Den gylne Spaser-stokk”

Neste møte er julemøtet – Mandag 7. desember kl 18

Nytt medlemsmøte mandag 5.oktober

Foredragsholder: Leif Gjerland. Tema: ” Oslos 11 byer ” Historien om en byutvikling .      

PPNYTT nr 7

Oppstart etter sommeren med nyhetsblad etter medlemsmøte 7.9.2015. PPNytt nr 7 2015  

Turen til Danmark er avlyst!

Melding fra Truls: Det er beklagelig, men jeg har vært nødt til å kansellere turen til Danmark. Prisen var basert på 30 deltakere og ved fristens utgang hadde jeg bare 6 interesserte.

KRO TUR til Danmark _ Sønderjylland 15 – 19.06

Programmet for turen finner du i vedlagte pdf. Krotur – 5 dager ver2 Se priser i PPNYTT nr 3

Nytt fra Postens Pensjonistforbund

Nordisk  samarbeid Etter Representantskapsmøtet i Nordisk Postpensjonistunion (NPPU) i Sverige 8.-9. oktober er status for det nordiske samarbeidet nå som følger: Vi beholder de årlige sekretariatmøtene, samt Nordisk Treff som avvikles hvert 2. år. Det er Norge sin tur å arrangere treffet i 2016. Representantskapsmøtene fjernes. Nordisk kurs og andre fellesaktiviteter som bridge og golf […]

Neste medlemsmøte – 6.oktober

Neste møte er mandag 6.10 kl 1800 i Posthuset- Kantina 1.etg. Der er tema Alf Prøysen «Husmannsgutten som vant hele kongeriket». Et liv i dikt og sanger. Det blir sang og gitar v/Odd Georg Murud. Styret oppfordrer postpensjonistene ( medlemmer og ikkemedlemmer) til å møte opp!